Uke 9 — 3. mars: 

RUNA BERGSMODu Store Mamelukk (CD)

BARN, VISEPOP

Cellist Runa Bergsmo er fra Elverum, men har bodd i Harstad siden 1993 og vært landsdelsmusiker i Nord-Norge. Du Store Mamelukk er i utgangspunktet en konsert-forestilling, som har gått flere runder i Troms fylke i seks år. Når Runa Bergsmo nå slipper 11 nye viser i konseptet på album, er hun både artist, arrangør, sanger og musiker med et orkester i ryggen. Ola Bremnes’ plateselskap Spell Musikk står som utgiver, og slippet feires som seg bør i Harstad Kulturhus 11. mars.

 

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: YouTubeFacebook

 

Label: Spell MusikkDistribusjon: Musikkoperatørene

MARI BOINESee The Woman (VINYL 2LP) (CD)

WORLD MUSIC, POP, SYNTH, JAZZ

Det er snart 18 år siden Mari Boine Persen gjorde samisk til popspråk og innbegrepet på verdensmusikk fra Norge med Gula Gula. Det er nesten 8 år siden seneste studioalbum. Etter 11 album på samisk, debuterer Mari Boine i engelsk språkdrakt. Mer enn world og akustisk trance med etnisk fokus, får vi møte en ungdommelig rockete singer/songwriter-Boine, som trekker med seg yngre krefter og slipper til deres formspråk, og ikke minst Sofia Jannok på samisk og svensk. Mari Boine følger som vanlig opp albumslipp med turné i Tyskland, der hun nå har både management og plateselskap.

Produsent: Tobias Frøberg

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideFacebookInstagramTwitter

 

Booking: Anita Halmøy Wisløff, Atomic Soul. (Tyskland: Atribute)

Management: Cristina Ruiz-Kellersmann, CRK Communication & Management

Label: Edel/MPSDistribusjon: Naxos Norway

 
 

DIVERSE ARTISTERSyrian Prayers: Sacred Music from Bilad Al Sham (CD)

ETNISK, SAKRALT, WORLD

Kirkelig Kulturverksted har gitt oss samarbeidsprosjekt-album som Make Me A Channel Of Your Peace, Vuggesanger Fra Ondskapens Akse og A Lament Over Jerusalem. I år, på selve verdensdagen for ytringsfrihet i musikk, Music Freedom Day 3. mars, inviterer de til syrisk messe i sitt hovedkvarter, Jakob-kirken i Oslo. Det er også slippkonsert for albumet Sakral Musikk Fra Bilad Al Sham. Prosjektet samler kor og sangere fra åtte ulike kirkesamfunn og muslimske retninger innenfor Syrias grenser. Enkelte av sangene stammer fra så langt tilbake som 400-tallet. De har hørt til i samme hjemlandet, hjembyene, hjembygder, de har skapt samhold, mangfold og fred. De har hatt nøklene til integrering. Nå brytes det opp.

Produsent: Erik Hillestad

Streaming: TidalSpotifyApple Music 

Internett: HjemmesideGoogle+FacebookTwitter

Promo: Hege Marit Fokestad, KKV

Label: Kirkelig KulturverkstedDistribusjon: Musikkoperatørene

 

HENGSRØ SMIEInntil (CD)

VOKSENROCK, ROCK

Hengsrø Smie fra Våle i Vestfold har fått tåle sammenligning med DeLillos og CC Cowboys. På sitt andre album framtrer egenarten tydeligere slik el-pianoet preger lydbildet på kledelig rockete vis, med tung stereo-chorus og tidvis overstyring. Selv om Kasper Søylands viser som komposisjoner hører hjemme i Leonard Cohens sjanger, heller arrangementene såpass over i rock, at vi heller kan snakke om DumDum Boys og Kaizers Orchestra. Hengsrø Smie får mye trøkk ut av bare én gitar, og preges i det hele tatt av et stødig grep om virkemidler som utstråler less-is-more. Når Fest I Vest starter med funkbass, og fortsetter med klavinett og wah-wah-gitar, overrasker det ikke at refrenget blir en Duran Duran Rio-stemning med hardrock-trøkk. Det er imidlertid overraskende at et nytt norsk på norsk rockeband kommer med poetisk egenart på øverste hylle. Det er ren kunst når «Med skiboks på taket» blir et troverdig høydepunkt i en powerballade.

Band: Magnus Foss Nilsen (trommer, perkusjon), Jørgen Norheim (bass, kor), Kasper Søyland (vokal, tangenter, kassegitar, munnspill, trekkspill, kor), Glenn Richard Thomassen (gitar, synth)

Produsent: Jakob Herrmann

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebook

Booking: Egen, Kasper Søyland •Promo: Hilde Killingdalen, Killing Promotion

Label: BabyGoat Records •Digital distribusjon: Lydmuren

Fysisk distribusjon: Cameloso  (Skvis, Platekompaniet, Norske Rack Grossister)

SONDRE LERCHEPleasure (VINYL) (CD)

ROCK, POP

Sondre Lerche fra Bergen var 17 år da han platedebuterte for 17 år siden, men har så å si vært amerikansk popstjerne i mer enn 10 år. Det tar tid å være hjemmehørende i to territorier, og samtidig jobbe med filmmusikk både i Hollywood og på Jar. Derfor har det gått tre år mellom de tre siste albumene. Lerche har hele tiden videreforedlet både en rockestil og en popstil vi forbinder med Prefab Sprout. På Pleasure tar han begge deler et lenger stykke ut. Det betyr en blanding av synth-estetikk og skranglerock, en overbevisende crooner med indie-spirit.

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

Management: Mikal Telle, Made Management (Skandinavia), Worldwide: Ami Spishock, Fort William Management

Booking: Thomas Paulsen, Standing Ovation (Norge), Nord Amerika: Paradigm Talent Agency, Music, New York — Rest of world: Free Trade Agency, London

Label: PLZ Records •Distribusjon: Diger Distribusjon

 
 

MANSTERSMansters  (VINYL 10")

ALTERNATIVE, HARDCORE

Radioformatet er “alternative”, og sjangeren er “hardcore”, et anvendelig begrep etter at punkpop gikk på troverdigheten løs. Mansters fra Tønsberg albumdebuterer med selvtitulert titommer på ti spor med varighet fra 31 sekunder til 1:50. I spilletid er det en EP, men med anledning til å absorbere ti låter er det langt på vei en fullverdig albumopplevelse. Mansters makter da også å skifte stemninger og virkelig levere hele låter. De får plass til dynamiske partier, avbrekk med megetsigende effekter, og atskillig spilleglede på så å si null tid.

Band: Filip (gitar), Ole (trommer), Simon (bass), Andreas (gitar), Jan H. (vokal)

Streaming: TidalSpotify — Apple Music — Bandcamp

Internett: Facebook

Label: Ampmandens RecordsDistribusjon: Diger Distribusjon

 

MEGALODON COLLECTIVEAnimals (VINYL) (CD)

JAZZ, FRIJAZZ

Megalodon Collective er syv relativt nyutdannede karer fra jazzlinja i Trondheim. De beveger seg i en noe overveiende amerikansk frijazztradisjon. Det handler om spillerom, der langtrukne progresjoner gir rikelig rom for totalimprovisasjon, og som utnyttes i vekslende grad. De syv viser autoritet slik de balanserer rammer av komposisjon med de råeste tradisjonene for improvisasjonsjazz. Debutalbumet kom i 2015, og ble nominert til Spellemannprisen i den kategori det tradisjonelt er aller flest påmeldte innspillinger, og hvor absolutt alt holder skyhøyt nivå. I fjor ble de kåret til årets unge jazzmusikere, Jazzintro-prisen. I julestria spilte de inn sitt nye album, som er ute på vinyl, CD og filer i tide til opptreden på Bylarm.

Band: Karl Hjalmar Nyberg, Martin Myhre Olsen og Petter Kraft (saksofoner), Karl Bjorå (gitar), Aaron Mandelmann (bass), Andreas Winther og Henrik Lødøen (trommer)

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagram

Manager/booking: Egen, Henrik Lødøen

Label: Jazzland Recordings •Distribusjon: Musikkoperatørene

MENTAL OVERDRIVEHardware (VINYL 2LP)

DJ, HOUSE, ELEKTRONIKA

Per «Mental Overdrive» Martinsen og Geir «Biosphere» Jenssen, nestorene i Tromsø-house, har passert 50 år. Mens den fire år eldre eks-Bel Canto-keyboardisten har gått i en strengt ambient retning, har Mental Overdrive vært tro mot housebeatet. Det forsterkes når han nå er gått i kompaniskap med den mer utelukkende DJ-orienterte bergenslabelen Ploink.

Band: Per Martinsen

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

Booking: Standing Ovation

Label: PloinkDigital distribusjon: Phonofile

Vinyl-distribusjon: Diger Distribusjon (i utlandet: Readymade, Berlin)

 

PET ZOOPøkk (CD)

JAZZ, IMPRO

Pøkk er navnet på en konsertserie på Blæst i Trondheim. Da den ble nedlagt etter ni år, bestemte Pet Zoo seg for å gi ut sin Pøkk-konsert på plate. Pet Zoo er en Trondheim/Oslo-kvartett av erfarne improvisasjonsmusikere som så vidt har passert 30 år. De fleste prosjektene de har vært med i plasseres i støyenden av impro. Der hører også Pet Zoo hjemme, men i overveiende akustisk tapning. Svenske Tomas Järmyr på trommer er for øvrig ferskeste medlem i Motorpsycho.

Band: André Roligheten (saksofon), Stian Larsen (gitar), Adrian Myhr (bass), Tomas Järmyr (trommer)

Streaming: Tidal* — Spotify* — Apple Music* (ikke tilgjengelig) — SoundCloud

Promo: Stian, Va Fongool

Label: Va FongoolDistribusjon: Musikkoperatørene

 

PINE LAKEStrangers At Last (FIL ALBUM) (STREAMING) (DOWNLOAD)

AC, RADIOPOP, POPROCK

Pine Lake er en kvintett fra Oslo-scenen som har slått seg sammen for å spille tidløs kvalitetspop av umiskjennelig “adult contemporary” radiomerke. Det er gøy å spille, og morsomt å høre på. Pine Lakes pop lyder passe vårlett, med slapp melankoli og tonnevis av maj7-grep vi forbinder med Sondre Lerche, Prefab Sprout, Jim Stärk og Lukas Graham. Pine Lake skiller seg fra referansene ved et større og mer variert gitarfokus, samt ved manglende planer for fysisk albumslipp. Den første singlen, Put Out The Sun, er blitt oversett i radioenes musikkmøter. Ny singel vurderes for øyeblikket. Sunday Night er et spor som bør bli en P1-favoritt i mer enn Søndagsåpent.

Band: Martin Mydske Nilsen (vokal, gitar), Øystein Skorstad (gitar), Brynjar Dambo (tangenter), Brikt Grendar (trommer), Jan Tore Brunstad (bass)

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: FacebookInstagram

Booking: EgenPromo: Matea Grøvik, Drabant

Label: Drabant MusicDigital distribusjon: Believe Digital

Fysisk distribusjon: (ikke tilgjengelig)

 

TRIO MEDIAEVAL & ARVE HENRIKSENRímur (CD)

FOLKEMUSIKK, KLASSISK, TIDLIG MUSIKK

Noen vil kanskje se Rímur som en «Trio Mediæval/Arve Henriksens Officium». Mens The Hilliard Ensemble og Jan Garbarek vendte blikket mot tjukkeste europeiske middelalder, har dette norsk-svenske prosjektet tatt med seg sin hjemlige middelaldermusikk og sett til Island. Trioen og trompetisten var i fjor med på Sinikka Langelands ECM-album The Magical Forest, som endte blant All Music Guides utvalgte årets utgivelser. Lanseringen av Rímur markeres med konsert i Margaretakyrkan i Oslo 11. mars. Trio Mediaeval og Arve Henriksens ECM-utgivelser er dessverre ikke distribuert for streaming. Vinyl ventes ikke.

Band: Anna Maria Friman, Linn Andrea Fuglseth og Berit Opheim (sopraner), Arve Henriksen (trompet)

Produsent: Manfred Eicher

Streaming: Tidal — Spotify — Apple Music (ikke tilgjengelig)

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

Promo: Tonje Sørdal, Grappa MusikkforlagPlateselskap: ECM Records

Label: ECM New SeriesDistribusjon: Musikkoperatørene

 

VEGAR VÅRDALUkvessa Slåttar (CD)

FOLKEMUSIKK, TRAD

Vegar Vårdal (fele, harding) fra Vågå er en allsidig danser, musiker og orkesterleder innen norsk folkemusikk. På plate har han gjort seg bemerket med gruppa Rusk og i duo med Patrik Andersson. Ukvessa Slåttar er hans første solo album, der han bestreber seg på råest mulig gjengivelse av slåttene som har introdusert ham til folkemusikken gjennom oppvekst og utdanning.

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

Management: Eget, Kultivator

Label: TalikDistribusjon: Musikkoperatørene

 

WOODLANDGo Nowhere (VINYL ltd. 180g transparent m/CD)

BLUES, ROCK

Mange blander blues og rock, men Woodland fra Trondheim blander 1970-talls rock med den råeste akustiske bluesen, deltablues, oppkalt etter Mississippi-deltaet. De slipper sitt andre album 3. mars, og hopper på turnéen som Spidergawd er ute på. Begge band er fra Trondheim og utgis av Crispin Glover Records på album bestående av vinyl med CD-vedlegg. De deler bookingagent, og slipper altså album med en ukes mellomrom. I tillegg har de felles bassist i Hallvard Gaardløs. Dessverre er Woodland blandet sammen med andre band med samme navn på både Tidal, Apple Music og Spotify.

Band: Gisle Solbu (vokal, gitar), Hallvard Gaardløs (kontrabass), Hallvar Haugdal (piano), Espen Kalstad (gitar, vokal), Espen Berge (trommer)

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: FacebookInstagram — Twitter

Booking: Vibeke Hay Wold, Polar Artist

Label: Crispin Glover RecordsDistribusjon: Musikkoperatørene

 
 

 Gjenutgivelser 3. mars 2017: 

GORGOROTHDestroyer (VINYL ltd) (VINYL ltd. Picture Disc) (VINYL ltd hvit) (RE-1998)

METAL, BLACK METAL

Destroyer heter egentlig “Destroyer, Or About How To Philosophize With The Hammer”. Det er det fjerde albumet Gorgoroth utga, men de jobbet med det i Grieghallen Studio siden innspillingen av debutalbumet i 1994. Dermed har også besetningen skiftet gjennom hele innspillingen. Destroyer er inspirert av den tyske filosofen Friedrich Nietzsche og hans bok Avgudenes Ragnarok (Götzen-Dämmerung, oder, Wie man mit dem Hammer philosophiert). Albumet ble opprinnelig utgitt av Nuclear Blast, og ble relansert av Back On Black i 2006 og 2010. Nå er den altså tilbake på både svart, hvit og picture disc.

Band: Roger Tiegs «Infernus» (gitar, bass, trommer, effekter, vokal), Bjørn Heyerdahl «Tormentor» (gitar, effekter), Kristian Eivind Espedal «Gaahl» (vokal), Erik Hæggernes «Vrolok» (trommer), Thomas Kronenes «Pest» (vokal), Ronny Hovland «Ares» (bass), Kjell-Vidar Haraldstad «Frost» (trommer), Ivar Bjørnson «Daimonion» (synth), Torgrim Øyre «T-Reaper» (vokal)

Produsent: «Infernus» Roger Tiegs, «Pytten» Erik Hundvin

Streaming: TidalSpotifyApple Music — SoundCloud — Bandcamp

Internett: HjemmesideFacebookInstagram

Label: Soulseller Records •Distribusjon: Border Music

 
 

KATZENJAMMERDyrene i Hakkebakkeskogen (VINYL) 

FILMMUSIKK, BARNESANGER, FOLKROCK

(Utsatt til 10.03.2017)

Katzenjammer er husband i animasjonsfilmen Hakkebakkeskogen. Med seg har de stemme-skuespillerne og tidvis også Kringkastingsorkesteret. Katzenjammer gjør det bra internasjonalt etter at de skiftet språkføring til engelsk. Det er et smart grep å velge bandet til å framføre Thorbjørn Egners viser i animasjonsfilmen. Dermed forlenges bandets karriere på norsk, samtidig som de når nytt, ungt publikum. Med dette forsinkede vinyl-slippet, kommer Katzenjammerogså et steg nærmere komplett analog katalog.

Band: Anne Marit Bergheim, Solveig Heilo, Turid Jørgensen med solister og Kork

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitterTumblr

Utgiver: Qvisten Animasjon  

Plateselskap: Grappa Musikkforlag og Egmont Kids Media Nordic

Label: BarneselskapetDistribusjon: Musikkoperatørene

LEPROUSCoal (VINYL ltd. Picture Disc) (RE-2013) 

METAL, PROGRESSIVE METAL

(Se under og slippkalenderen uke 4.) 

Leprous fra Notodden er på turné over store deler av Europa fra 8.02.2017 til 18.03.2017. De var nylig på Blastfest i Bergen (25.02.2017) og Sentrum Scene i Oslo (26.02.2017).

Det tredje albumet har vært utilgjengelig på vinyl. Den kommer nå på en høyt priset dobbel picture disc i begrenset opplag fra det lille selskapet Alone Records fra Malaga i Spania. Samtidig gir spanjolene det seneste studioalbumet, The Congregation (2015), samme behandlingen. Border Music har sikret Skandinavia noen eksemplarer av begge. Leprous er ellers knyttet til Century Media/Sony Music Entertainment.

Dermed har vi en situasjon som kan skape komplettister i kjølvannet av Live At Rockefeller Music Hall (26.11.2016), mens progressive metal er på opptur i en ny generasjon. Bandets andre album, Bilateral (2011), ble gjenutgitt på dobbel vinyl av Century Media 27.01.2017 (se slippkalenderen uke 4). Debutalbumet Tall Poppy Syndrome (2009) er dessverre ikke å oppdrive.

Band: Tor Oddmund Suhrke (gitar, vokal), Einar Solberg (synth, vokal), Øystein Landsverk (gitar), Tobias Ørnes Andersen (trommer), Martin Skrebergene (bass)


Streaming: Tidal — Spotify — Apple Music 

Internett: Hjemmeside — YouTube — Facebook — Instagram — Twitter

Booking: Haydn Britland, Northern Music Co •Promo: Peter Klapproth, Pirate Smile

Label: Alone RecordsDistribusjon: Border Music

 
 

LEPROUSThe Congregation (VINYL ltd. Picture Disc) (RE-2015)

METAL, PROGRESSIVE METAL

(Se over og slippkalenderen uke 4.) 

The Congregation er fremdeles tilgjengelig på vanlig dobbel vinyl fra Century Media/Sony Music til en langt lavere pris enn handelen må ta for denne nye picturedisc-utgaven.

Band: Tor Oddmund Suhrke (gitar, vokal), Einar Solberg (synth, vokal), Øystein Landsverk (gitar), Baard Kolstad (trommer), Rein Blomquist (bass)

Streaming: Tidal — Spotify — Apple Music 

Internett: Hjemmeside — YouTube — Facebook — Instagram — Twitter

Booking: Haydn Britland, Northern Music Co •Promo: Peter Klapproth, Pirate Smile

Label: Alone RecordsDistribusjon: Border Music

ODDNot All Birds Fly With Ease (VINYL ltd) (RE-2005) 

POP ROCK

Odd Einar Nordheim (45) er fra Årdal, bosatt i Ski. Han vant Med Blikket Mot Stjernene i 1996. Debutalbumet Mind Your Head (EMI, 2001) ga nominasjon til Spellemann for årets nykommer. På den tiden skjedde det mye i platebransjen. Odds oppfølger ble utgitt av Frode Lia, i dag kanskje mest kjent som redaktør i fotballbladet Josimar. Not All Birds Fly With Ease fikk svært gode anmeldelser, men CD-salget ble beskjedent. Odd har samarbeidet med store navn i inn- og utland, som Neil Finn, Dilba og Bernhoft. Han deltok også i The Voice 2012, og på Christer Falcks hyllester til Prince og Bendik Hofseth. Nå har Falck hjulpet Odd og hans største fans med crowdfunding for å gi den forbigåtte perle en ny sjanse 12 år senere, og det på farget vinyl, og med bonuslåter.

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: FacebookTwitter

Booking: OdDsounds •Promo: C+C Records 

Label: Quizter •Distribusjon: Musikkoperatørene

 

JAN ERIK VOLD, KÅRE VIRUD & TELEMARK BLUESLAGStein. Regn (Dylan På Norsk) (VINYL - 180 gram) (RE-1981) 

JAZZ, BLUES, POESI

Jan Erik Vold (77) er en av Norges største nålevende diktere. Det tok ikke fem år fra hans debut på trykk til platedebuten, Briskeby Blues (PolyGram, 1969). Stein. Regn (Philips, 1981) med gjendiktninger av Bob Dylan er hans fjerde album. Det er også fjerde album for Kåre Virud (73), og oppfølger til Virud Synger Vold Skriver Dylan.

Siden den gang har det vært tettere mellom platene med Vold, poesi og bluesjazz, i alt en katalog på 17 album, hvorav mange bare har vært ute på CD. Gjenutgivelse av Stein. Regn er på CD er fremdeles tilgjengelig.

Band: Jan Erik Vold (resitasjon, vokal), Kåre Virud (vokal, gitar), Brynjulf Blix (piano, orgel, synthesizer), Øyvind Moen (gitar, vokal), Jens Haugen (bassgitar), Arne Fostvedt (trommer)

Produsent: Harald Are Lund

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Label: Universal Music •Distribusjon: Universal Music

ERIK WØLLOTraces – Images Of Light – Solstice (3CD ltd box) (RE-1985, 1990, 1992) 

INSTRUMENTAL, NEW AGE, AMBIENT

Erik Wøllo (56) fra Hemsedal er verdenskjent innen en sjanger vi forbinder mest med størrelser som Vangelis, Tangerine Dream og The Orb, men også til dels Øystein Sevaag og Biosphere. Wøllo startet med gitaren i sentrum og et akustisk fokus. Hans første to album ble utgitt av Hot Club Records i 1983. Erik Wøllo var på Origo Sound samtidig med Biosphere, før han startet eget selskap Monumental Records. Han har fokusert stadig mer på elektrisk gitar og synth, og har siden 2002 en voldsom produksjon av solo- og duett-album på de amerikanske nisje-lablene Spotted Peccary og Projekt. Førstnevnte har nå remastret et utvalg av Wøllos norske utgivelser. Disse tre er remastret og bundlet i et opplag på 500 håndnummererte eksemplarer med autograf. De er Wøllos tredje, femte og sjette album. Ytterligere to av Erik Wøllos album er gjenutgitt samtidig. (Se under.)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicBandcamp

Internett: HjemmesideFacebook

Label: Spotted PeccaryDistribusjon: Musikklosen

 
 

ERIK WØLLOGuitar Nova (CD) (RE-1998)

INSTRUMENTAL, NEW AGE, AMBIENT

(Se over.)

Erik Wøllo-katalogen er i sin helhet tilgjengelig fra USA via Spotted Peccary og Project. Det blir fort dyrt slik postprisene har skutt i været. Da er det praktisk med norsk distributør. Guitar Nova er den midterste av Wøllos tre utgivelser på Monumental-labelen, og noe av et gjennombruddsalbum internasjonalt.

Streaming: TidalSpotifyApple MusicBandcamp

Internett: HjemmesideFacebook

Label: Spotted PeccaryDistribusjon: Musikklosen

 

ERIK WØLLOElevations (CD) (RE-2007) 

INSTRUMENTAL, NEW AGE, AMBIENT

(Se over.)

Elevation ble Erik Wøllos siste soloalbum på Spotted Peccary-labelen før han gikk over til Project.

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicBandcamp

Internett: HjemmesideFacebook

Label: Spotted PeccaryDistribusjon: Musikklosen

 

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —