Uke 11 — 17. mars: 

BRUTAL KUK 2016 (VINYL m/CD) (VINYL ltd. klargrønn/svart m/CD)

ALTERNATIVE, ROCK, PUNK, HARDCORE

Brutal Kuk har vært Lademoens sinte motsvarighet til Raga Rockers siden starten i 2001. Trengt ned i undergrunnen som en sær firemening med ADHD fra feil hovedstad, trøndernes. Men nå er det ti år siden de ga ut noe nytt. I mellomtiden har Trondheim vokst fram som en norsk hardcore-hovedstad. Når den harde hybridrockens nye gudforeldre i Crispin Glover Records tar tak i Jørgen Nøvik og den gamle gjengen fra Lamon, er det Brutal Kuk som står igjen som nestorer i faget. Sinnet deres er det eneste som kan yte albumtittelen 2016 brutal rettferdighet, både i lokal, regional, nasjonal, europal, assadal, trumpal, putinal og global forstand. 230 eksemplarer av albumet leveres signert og nummerert med eksklusive grafiske trykk og sortmarmorert transparent grønn vinyl. Begge versjoner leveres med CD som vedlegg.

Band: Jørgen Nøvik (vokal), Henning Bakken (gitar), Thomas «Sull» Johansen (gitar), Øyvind Vollan (bass), Ivan Sunde (Trommer)

Produsent: Per Borten

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: YouTubeFacebookInstagram

 

•Utgiver: Crispin Glover Records •Label: MWL •Distribusjon: Musikkoperatørene

 

BYRDIAnsur: Urkraft (CD)

METAL, NORRØNT, VISE, AMBIENT, NEWAGE, KOR

Byrði er en duo som leverer akustisk vokalmusikk med vikinginspirasjon. De henvender seg til metalpublikum, og plateselskapet kaller det «trollbindende hedensk folk». På sitt andre album leverer duoen musikk som tør favne langt bredere enn de klareste metalreferansene Ulver og Wardruna. Tross norsk språkdrakt, har Ansur: Urkraft allerede fått mest omtale i utlandet. Eventuelle vinylplaner er ikke kjent.

Band: Nash Rothanburg (vokal, munnharpe, perkusjon, lyrikk), Andreas Paulsen (gitarer, vokal, trommer, perkusjon)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicBandcamp

Internett: YouTubeFacebook

•Label: Troll Music •Distribusjon: Border Music

 

THE DEVIL AND THE ALMIGHTY BLUESII (VINYL) (CD)

ALTERNATIVE, HARDROCK, PSYKEDELISK BLUES

Har ikke før Torgeir Waldemar turnert med januars «årets album» i bagasjen, er han her med ettertraktede sidemann, lydtekniker og produsent Petter Svee og resten av The Devil and the Almighty Blues på nok en skarp Spellemann-utfordrer av et album. Dette er altså et Oslo-band, som har spilt inn album på øya Giske utenfor Ålesund, og som utgis av et Tromsø-selskap. Dette høres imidlertid ut som en Quentin Tarantino-drøm av et steinere enn stoner, blåere enn blues, vesten for western, syd for sørstats rockeband. Likevel er det lettest å peile det rette publikum etter dem som liker Led Zeppelin. Man må imidlertid ha sans for større doser fuzz og låter på mellom 5 og 11 minutter. The Devil And The Almighty Blues er nok et srå på tyske Stickman Records’ norske eventyr på den europeiske alternative-scenen.

Band: Arnt Andersen, Petter Svee, Kenneth Simonsen, Torgeir Waldemar Engen, Kim Skaug

Produsent: Petter Svee

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideFacebook

•Booking: Ragnar Vikse, Timeout Agency & Concerts

•Label: Blues For The Red Sun •Distribusjon: Diger Distro

DUNDERBEISTTvilja EP (VINYL m/CD)

ROCK, METAL, ALTERNATIVE, PROGRESSIVE METAL

Hamar-baserte Dunderbeist har gjennom ni år beveget seg fra hardrock via hardcore, til de med 2015-albumet Hyklere framstod som norskspråklig progressiv metal med eventyrlig språkrøkt og folkemusikalsk tarv. De tar nå med seg dialekten og språklig utforskertrang inn i en EP-trilogi, og det neste steget er semantikken. Først ut er Tvilja, som i fem spor byr på et hardtslående og inderlig studium i betydningen av ordet «tvil». 

Band: Torgrim Torve (vokal, gitar), Åsmund Snortheim (vokal), Fredrik Ryberg (gitar), Kristian Liljan (bass), Ronny Flissundet (gitar), John Birkeland Hansen (trommer)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

•Booking: egen, Ronny Flissundet (Norge) Thomas Kreidner, ICS Network (Europa)

•Promo: Espen Røhne, Indie Recordings (Norge), Sascha Merkel, Pirate Smile

•Label: Indie Recordings •Digital distribusjon: Believe Digital

 •Fysisk distribusjon: Musikkoperatørene

 
 

DUNDERHONNING (VINYL)

ALTERNATIVE, INDIEROCK

Dunderhonning fra Harstad er blitt et Oslo-band. Selv om det har eksistert på plate i ti år, er de bare kommet til sin andre langspill-utgivelse, den første på vinyl. (De teller selv debut-EP-en som album.) Det er gått syv år siden forrige. Det som den gangen var et band som boblet over av ungdommelig mot og urban lengsel, er blitt en leverandør av musikkopplevelser godt balansert mellom sofistikert og kontrollert aggressivt. Med støyete og tidvis hardt lydbilde, men pen vokal på dialekt skaper kontraster som vi knapt har hørt siden Seigmen var i ferd med å skifte språkføring. Svenskene har vært mer vant til det, og et spor som Et Sekund Til plukker da også opp adresselapper til Kent-publikum.

Band: Ståle Fossheim, Tore Bakkland, Geir Bendiksen, Christian Næss

Produsent: Martin Bowitz, Ivar Bowitz

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: YouTubeFacebookInstagramTwitter

 

•Label: label No Forevers •Distribusjon: Musikkoperatørene

HAAKON ELLINGSENVi Varmer Oss Naa (DIGI)*

ALTERNATIVE, FOLK, WORLD, VISE, POP, ROCK

*(Vinyl ventes 31.03.2017)

Haakon Ellingsen (50) fra Oslo har gitt ut seks soloalbum siden periodene med The Last James og Gramophones. Vi Varmer Oss Naa er bare hans andre på norsk. Han har tatt med seg små drypp av den mindre dunkle psykedelika vi kjenner fra hans samarbeider i Lars Pedersens When. Mest av alt er det latinoinspirert visepop, mye dovenmuntert, men også enkelte renskårne melankolske elegier. Sammen med produsent og multi-instrumentalist Andreas Mjøs (Jaga Jazzist, In The Country) utgjør dette Ellingsens bredest appellerende album.

Produsent: Andreas Mjøs

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud — Bandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

 

•Manager, booking, promo: Henriette Nilsson, Ellingsongs

•Label: Ellingsongs •Distribusjon: Musikkoperatørene

 
 
 

HELHEIMLandawarijar (VINYL)

METAL, VIKING METAL, BLACK METAL

(CD ute siden 20.01.2017)

Vikingmetalbandet Helheim fra Bergen har en imponerende jevn utgivelsestakt siden oppstarten i 1992. Landawarijar er deres 11. fullengder, og bare ett av de nåværende medlemmer har ikke vært med siden første anslag. Utgivelsestakten har riktignok avtatt litt de siste seks årene. Samtidig har Helheim åpnet sjangeren. Vekselvirkningen mellom V’gander og H’grimnirs sangstemmer er effektfull. Overveiende nynorsk språkføring senker faktisk terskelen for å høre etter og forstå fortellingene. Det vites ikke om enkelte tilløp til industrial metal er en anerkjennende gest til Sarpsborg-bandet Helheim, som oppstod samtidig, men sluttet i 1996. Det gir imidlertid åpning for at (samtidige) Seigmens tidlige publikum skal åpne seg for Helheim.

Band: Frode Rødsjø «Hrymr» (trommer og programmering), Ørjan Nordvik «V’gandr» (bass, vokal), Tom Korsvold «H’grimnir» (gitar, vokal), Noralf Venås «Reichborn» (gitar)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebook

•Booking: Bjørnar, Propulsion music

•Label: Dark Essence Records •Distribusjon: Border Music

KJETIL HUSEBØPiano Transformed (CD)

JAZZ, IMPRO, SAMTIDSMUSIKK

Kjetil Husebø (41) fra Bergen, nå Oslo, er både idéhistoriker, elektron-musiker og pianist. Enkelte vil høre alle fagfeltene i hans syvende album på eget selskap, sitt fjerde rene soloalbum. Stadig flere pianister lager slik utfordrende og utforskende musikk. Kjetil Husebø har, som andre, i hovedsak holdt seg innenfor instrumentets grenser. Jon Balke og Bugge Wesseltoft har gått foran inn i pianoets irrganger. De siste par årene har Morten Qvenild sprengt nye grenser med albumet Personal Piano, og Christian Wallumrød med Pianokammer. Når Kjetil Husebø transformerer pianoet, henvender han seg til det samme jazz/impro-publikum. Samtidig trekker han linjer man kan følge til eller fra samtidskomponister som György Ligeti, John Cage og Karlheinz Stockhausen. Det gjøres lekent og sjangeroverskridende. Ikke rent sjelden kan man ense en groove som ganske enkelt ligger i lydtomme mellomrom. Piano Transformed oppleves som en vekselvirkning mellom nærvær og fravær i lydbildene, et spenningsfelt som kan sammenlignes med å leke gjemsel. Lekenheten understrekes av at miksen er foretatt av Reidar Skår, mens Helge Sten «Deathprod» står for mastering, og innspillingen er foretatt i Propeller Music Division.

Medvirkende: Kjetil Husebø (C. Bechstein flygel, live sampling og live electronikk)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitterTumblr

 

•Label: Optical Substance Productions

•Distribusjon: Musikkoperatørene (fysisk), Phonofile (digitalt worldwide)

HVITMALT GJERDEVåken (VINYL)

POP, ROCK

Hvitmalt Gjerde fra Bergen fikk en pangstart med to Spellemann-nominasjoner for debutalbumet og rollen som 3/4 av bandet The Snowflakes i filmatiseringen av Lars Saabye Christensens Beatles. Det er gått tre år mellom album nummer to og tre. Hvitmalt Gjerde har gått fra Warner til den lokale, nye indie-labelen Tik Records. Våken har fått samme kritikerrosen som fjorårets EP Saiko, men blir bare levert digitalt og i det eksklusive opplag av 300 enheter på vinyl. Bandet markerer slippet med konserter på Landmark i Bergen 17. mars og på Krøsset i Oslo lørdag 18.

Band: Johannes Fjeldstad (vokal, gitar), Sturla Ulvenes Kverneng (trommer), Håvard Bakke (bass)

Produsent: Robert Jønnum

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

•Manager: Per Morten Indrebøe Pind •Booking: Jørgen Dalene, Agenturet

•Label: TIK Records •Distribusjon: Playground

 

KÅRE INDREHUSFra Et Bilvrak På Klipra (VINYL)

AC, VISE, AMERIKANA, COUNTRY, BLUESPOP

Kåre Indrehus er hjemmehørende i Ålesund, Oslo og Nøtterøy. Det er en fordel når man skal platedebutere på sunnmørsdialekt om møte med hovedstaden. Så mens sunnmøringen intervjues i stort format i Tønsberg Blad og Sunnmørsposten, er kappes hovedstadens gamle og nye kritikere om å løfte han fram. Visesmeden med skråblikket er ikke et sangtalent, noe han har til felles med de største i sjangerne sine. Han har mye til felles med både Stein Torleif Bjella, Tønes, Lou Reed, Tom Waits, og nobelprisvinner Bob Dylan, både med og uten bassist og fiolinist. Stikkordet som går igjen er «rustikt», og man skal ikke se bort fra at Indrehus har en forkjærlighet for pålegg med resonatorgitar. Selv med el-piano, el-gitar og over-overdubbet koring, er Fra Et Bilvrak På Klipra gjennomsyret av upretensiøs “less-is-more”. Likevel utgir Indrehus albumet bare digitalt og på knall oransje vinyl, som han distribuerer selv.

Band: Kåre Indrehus (sang, gitarer, munnspill, tangenter, trommer), Erik Normann Sannes Aanonsen (kontrabass), Tone Jordal Tollaas (fiolin)

Produsent: Kåre Indrehus

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: YouTubeFacebookInstagram 

•Label: Taktløs Musikk •Distribusjon: Egen

 

LEWIMayday (CD)

AC, ROCK, POP

Vokalist, gitarist, bassist, pianist og produsent Lewi Bergrud fra Gjøvik er en ettertraktet musiker som har turnert land og strand rundt med artister som Kurt Nilsen og Narum. Han har for øvrig bakgrunn fra Oppland-band som Expect/7 Days and a Miracle og Treasure. Hans første soloalbum var engelskspråklig. Nå følger han det opp på dialekt. Sjangeren er en poprock vi forbinder mest med Sverige og amerikansk “westcoast” funkrock. Nærmeste norske referanser er forbigåtte perler, som Kjetil Saunes og Leif & Kompisane. Lewi har en stor fordel i lokal forankring, samtidig som han musikalsk også deler store deler av målgruppe med Kurt Nilsen, Lars Bremnes og Ole Børud.

Band: Lewi Bergrud (vokal, tangenter, bass, gitarer), Jon Anders Narum (gitar, tankgenter, perkusjon), Karl Oluf Wennerberg, Håvar Gjestvang, Arne Henry Skullerud og Thomas Gallatin (trommer), Jakob Lund Paulsen (tangenter), Øyvind Selmer Hoelsveen (blåsere, kor), Marte Vollheim Rosenberg og Torbjørn Våga (kor), Nora Jabri og Miriam Våga (duett vokal)

Produsent: Jon Anders Narum

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: YouTubeFacebookInstagram

 

•Booking: Febe Rognstad, Irene Hansebråten, Fokus-Entertainment

•Label: Grammofon •Distribusjon: Musikkoperatørene

 

STEPHAN MEIDELLMetrics (VINYL) (CD)

JAZZ, IMPRO, SAMTIDSMUSIKK

Stephan Meidell (34) fra Kristiansand, nå Bergen, har bygd en hel identitet parallelt med plateselskapet Hubro. La oss først legge merke til at Hubro ble startet av Andreas Meland mens han ennå var ECM-ansvarlig hos Grappa Musikkforlag. Hans forgjenger i ECM-jobben var ingen ringere enn Rune (Grammofon) Kristoffersen. Tross relativt få år i bransjen har Hubro hentet store navn fra ECM for å utfolde seg på egne premisser på Hubro-etiketten, samtidig som ECM også har snappet opp både nye utøvere og strømninger fra sine tidligere utgitte navn fra Hubro.

     Kort etter Stephan Meidells tredje Hubro-utgivelse med Cakewalk, og like andre album med Erlend Apneseth Trio, kommer Meidell med sitt andre soloalbum på samme label. Her fører han sin åpne tilnærming til gitaren, ispedd elektronmusikalske beregninger, i møte med noe av et tidsreise-ensemble. Hans inviterte kammermusikere spiller barokkinstrumenter som hardingfele, viol, cembalo, i tillegg til klarinetter og preparert piano. Noen stykker fremføres over elektroniske beat. Andre hviler mer langtrukkent på stemningsspenn, modalitet, mellom akustiske instrumenter. Det føles på en side som et møte mellom den impro-jazz-estetikk Supersilent er kjent for og samtidsmusikk fra ECM New Series, på en annen som Rolf Lislevands vekslende tolkninger av J.H. Kapsbergers alternativbarokk.

     Albumtittelen Metrics virker både veiledende og ironisk, på grunn av kontrasten mellom det målbare (metriske) og det modale (stemningsledete). Det vil for mange stå som et paradoks at det hele er fullstendig prisgitt samspill. Samtidsmusikk, avantgardjazz og totalimprovisasjon er ikke en egotripp, noen ensom selvrealisering. Stephan Meidell tar med seg elektroniske fra Cakewalk og folkemusikkpregede fra Apneseth-trioen opp i en høyere mening. Og lydbildene har rikelig med luft, tomrom, rom for lytteren til å fylle med egne meningsbærere, egne bilder.

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloudBandcamp

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagramTwitter

 

•Selskap: Grappa •Label: Hubro •Distribusjon: Musikkoperatørene

 
 

NORWEGIAN CHAMBER ORCHESTRA — Leoš Janáček: The Kreutzer Sonata/Intimate Letters (3CD)

KLASSISK

Terje Tønnesen har arrangert Leoš Janáčeks (1854–1928) to strykekvartetter for strykeorkester. Dernest har han tatt tak i Kreutzersonaten av Janáček, Leo Tolstoys tragiske novelle Kreutzersonaten, og Beethoven-sonaten som har gitt novellen sin tittel. CD1 er de to Janáček-kvartettene. CD2 og 3 er Kreutzersonatene med dramatisert opplesning ved Teodor Jansson, en på norsk og en på engelsk.

Medvirkende: Det norske kammerorkester, Terje Tønnesen (dirigent), Teodor Janson (opplesning)

Streaming: TidalSpotifyApple Music

Internett: HjemmesideFacebookInstagram

•Booking: Egen, Silje Haugan •Manager: Per Erik Kise Larsen, kammerorkesteret

•Label: LAWO Classics •Distribusjon: Musikkoperatørene

TRONDHEIM SYMPHONY ORCHESTRA AND CHOIR — Ståle Kleiberg: Mass For Modern Man

(SACD + Bluray-Disc) (VINYL)

KLASSISK, SAMTIDSMUSIKK, NYROMANTIKK

 

 • Ståle Kleiberg (59) fra Stavanger er professor i komposisjon og musikkvitenskap ved NTNU i Trondheim.

 • Han har etter hvert en betraktelig katalog med innspillinger med Trondheim Symfoniorkester ute på filer og plater.

 • Forrige gang ble han Grammy-nominert (i USA) for beste operainnspilling med verket David & Bathsheba.

 • Messe For Det Moderne Menneske følger det kjente skjema fra Kyrie via Gloria, Credo, Sanctus og Benedictus til Agnus Dei, men ispedd den moderne verdens kriser.

 • Kleiber tar tak i flyktningkrisen og bildet på tapet av et barn.

 • På det viset henter han inn vårt krympende verdensbilde i et vandringsmotiv, en reise som har ledet til tap av tro og framtidshåp, som har fått «den kristne verden» til å bygge murer og stenge grenser, for så å sende våpen.

 • Messens funksjon er alminneliggjort i den moderne kunsten, og den opprinnelig liturgiske, interne trosbekjennelse løftes opp til spørsmål der svaret aldri kan bli så himmelstormende og helfrelst som de karismatiske bevegelsenes, og de konservativ-politiske evangeliske.

 • Med Lindberg Lyds forbilledlige tekniske innsats for publikums musikkopplevelse, kan man allerede nå diskutere om Kleibergs messe kan bli Grammy-nominert i både opera- eller korkategorien óg beste surround-innspilling.

Medvirkende: Trondheim Symfoniorkester og Opera, Eivind Gullberg Jensen (dirigent), Mari Eriksmoen (sopran), Johannes Weisser (bariton)

Produsent: Morten Lindberg

 

Lydformater:

•Bluray-Disc:

 • 5.1 DTS High Definition Master Audio 24 bit/192kHz

 • 2.0 Lineær PCM Stereo 24bit/192kHz

 • 11.1 Dolby Atmos 48kHz

 • 9.1 Auro-3D 24bit/96kHz

 • MP3 og MQA for nedlasting fra Bluray-spiller med mShuttle via LAN/WiFi

•SACD: Hybrid 3-lags med vanlig CD stereo, SACD stereo og SACD 5.1 surround.

 

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideYouTubeFacebookInstagram

 

•Promo: Lindberg Lyd •Label: 2L •Distribusjon: Musikkoperatørene

 

VRANGSætersoul (CD)

FOLKEMUSIKK, TRAD, WORLD, CROSSOVER

Trioen Vrang oppstod som et innslag under et Bærum Spellemannslag-besøk på Island. Nå er de en folkemusikktrio fra Oslo, og har kombinert folkemusikk med teater og dans, helst samtidig, og gått på tvers med konvensjonene i ti år. Først nå kommer debutalbumet, som på samme tid er troverdig og sjangersprengende. Et funn for dem som liker både Slagr og Valkyrien Allstars.

Band: Tuva Færden (hardingfele, fiolin, vokal, lyre, vaskebrett), Jon Hjellum Brodal (hardingfele, fiolin, vokal), Maja Gravermoen Toresen (hardingfele, fiolin, vokal, autoharpe, lyre, mandolin)

Medvirkende: Anders Löfberg (cello), Jens Linell (perkusjon)

Produsent: Tellef Kvifte

Streaming: TidalSpotifyApple MusicSoundCloud

Internett: HjemmesideFacebookInstagram

•Booking: Egen •Promo: KKV

•Label: Kirkelig Kulturverksted •Distribusjon: Musikkoperatørene

 
 

 Gjenutgivelser 17. mars 2017: 

AURA NOIROut To Die (VINYL ltd. transparent blåfiolett) (RE-2012)

METAL, BLACK METAL, THRASH METAL

Black/thrash-bandet Aura Noir fra Oslo går nå inn i en aktiv periode, og har annonsert blant annet en Europa-turné i mai, som starter i Oberhausen i et lokale med det utyske navnet Helvete. Bandet ble startet i 1993 av to tenåringer som allerede da var vel anerkjente i norsk metal. De tre har vært mye opptatt med andre band-engasjementer, så å si en halv norsk metalscene, i band som Immortal, Virus og 1349. Aura Noir har en sentral idé i å smelte sammen norsk black metal med den tyngste thrash metalen etter inspirasjon fra Slayer, Sodom og Kreator. De har vært samme trio siden debutalbumet Black Thrash Attack i 1996. Out To Die er deres femte og så langt siste utgivelse, opprinnelig på Indie Recordings-labelen. Tyske High Roller Records ga først ut et opplag på 100 eksemplarer sort vinyl og 400 på farget vinyl i bronse og oransje “splatter”. Syvende mars var andre opplag ferdig, 200 svarte, og 300 på transparent “purple” vinyl, og det er av de siste Border Music har hentet plata til Norge.

Band: Carl-Michael Eide «Aggressor» (vokal, gitarer), Ole Jørgen Moe «Apollyon» (vokal, bass, trommer), Rune Eriksen «Blasphemer» (gitarer)

Streaming: TidalSpotifyApple MusicBandcamp

Internett: Facebook

•Management: Photograve Management

•Label: High Roller Records •Distribusjon: Border Music

 
 

DIVERSE ARTISTER — Slagerparaden 4 (CD) (KOMPILASJON)

GOLD, GAMMELPOP

Nidelven Grammofon startet med CD-samlinger med musikk i tilknytning til NRK-radioprogrampostene Alle Tiders Blinkskudd med Vidar Lønn Arnesen og Lirekassen med Lodin Aukland. De tok etter hvert opp Frem Fra Glemselen-navnet, som var en stor suksess for det godt voksne publikum på 1970-tallet. Nå har de kommet i gang med Slagerparaden, som lyder undertitlene «Norske og svenske populærslagere fra 60-tallet» og «CD-serien med dine ungdomsfavoritter», der «dine» står med gullskrift. Det er i det hele tatt en god del gyllent i cover-designet, og radioformatet på alle disse samlingene kalles “gold”, som står for “Golden Years”, et annet ord for alderdom. Det er planlagt 12 utgivelser i serien.

Streaming: Tidal Spotify Apple Music (N/A)

Internett: (N/A)

•Label: Nidelven Grammofon •Distribusjon: Musikkoperatørene

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —