Scott Weiland er død


Rockesangeren Scott Weiland døde i natt mens han sov, 3. desember lokal tid. Han er mest kjent som vokalist i et av de største grunge-band fra utenfor Seattle, Stone Temple Pilots, et band som ble oppløst i 2013.

Scott Weiland var kjent for vill og farlig livsførsel, særlig når det gjelder stoffmisbruk. Da fikk pipen en annen lyd i mars 2015. Overskriftene lød “A new beginning for Scott Weiland”. Nytt band var klar med sitt første album i april, Scott Weiland and the Wildabouts · Blaster, og artisten vendte ettertrykkelig ryggen til sin gamle livsførsel.

Det var under turné med The Wildabouts at Weiland sovnet for aldri å våkne igjen, i Bloomington, Minnesota. Tidligere på dagen hadde han tvitret til fansen på de neste stoppestedene på turnéen.

Folkene rundt Scott Weiland har brukt Twitter, Facebook og Instagram til å informere om den triste hendelsen.

“Scott Weiland, best known as the lead singer for Stone Temple Pilots and Velvet Revolver, passed away in his sleep while on a tour stop in Bloomington, Minnesota, with his band The Wildabouts. At this time we ask that the privacy of Scott’s family be respected.”

Scott Weiland ble 48 år.

Takk for musikkopplevelsene.

R.I.P. får denne gangen stå for Rock In Paradise.

Linker:

Streaming:

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —