Kan Det Bli Bedre?


Unnveig Aas slapp 4. mai videoen til en genistrek av en låt fra debutalbumet Old Soul, «Things Will Be Better».

Samtidig som sangen låter umiskjennelig Unnveig Aas, har den innyndende kvaliteter mange vil forbinde med Lindsey Buckingham, Christine McVie og Stevie Nicks — altså Fleetwood Mac 1975 til 1987; Ikke verst av en artist født i 1991. (Okei, de var samlet også i1993 og 1998-99, men dóg.)

Legg også merke til inspirasjonen fra Lana Del Rey. Det er nok en smakssak om det passer i lydlandskapet som Unnveig Aas tross alt strekker i en mer mainstream retning. Det er i hvert fall ikke noe å si på musikkopplevelsen. Den er rik nok som sådan. Heller inspirert originalitet enn blåkopi.

Les også Musikkopplvelsens anmeldelse av albumet.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —