Kristoffer Oustad På Twitter


Albumaktuelle Kristoffer Oustad fra Arendal har opprettet Twitter-konto. Norsk Musikkalender har redigert profilen for Stromstad — New Devoted Human.

Enten man kaller det industrial, power electronics eller dark ambient, det nye prosjektet Stromstad har albumdebutert på en amerikansk label som er dedikert til musikkstilen.

Stromstad er en trio bestående av den norske soloartisten Kristoffer Oustad og den finske duoen Strom.ec, som begge er stallkamerater hos Malignant Records fra Baltimore, Maryland. Men ingen var på Twitter før debutalbumet ble sluppet på CD i Norge 09.02.2018.

Kristoffer Oustad rettet umiddelbart på dette, og lyder nå Twitter-handelen @kroustad. Den og øvrige linker til sosiale medier, streaming og bransje er oppdatert på Norsk Musikkalender.

Stromstad — New Devoted Human ble utgitt i USA 08.12.2017, både digitalt, på CD og på vinyl. Det har ikke vært aktuelt å opprette egne sosiale mediekanaler for Stromstad.

–Det er usikker på om det blir flere plater, eller om dette bar er en “one off”, forklarer Jason Mantis hos plateselskapet til Musikkopplevelsen.

Malignant Records holder muligheten for vinylslipp i Norden åpen.

–Siden albumet er presset i begrenset opplag, og det er usikkert hvor raskt det kan bli utsolgt, la jeg ikke vinylen med i min distributør-pipeline. Det kan jeg fremdeles gjøre, men jeg vil se hvordan det går en uke eller to før jeg bestemmer meg, opplyser Jason Mantis.

Stromstad — New Devoted Human

(Gå til slippinfo på musikkalenderen)

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —