In Vain – Nytt Bandmedlem


​ Tobias Solbakk (24) er på plass som ny trommis i Kristiansand-bandet In Vain.

På sitt nye album Currents har In Vain med seg Roland V-Drums World Champion, Baard Kolstad fra sjangerkollega Leprous, men studiogjesten var intet savn på Indie Nights Vol. III på Krøsset 23. februar. Nå står Europa-turné for tur.

På kort tid har Tobias Øymo Solbakk kommet inn i bandets utfordrende progressive metal. Multi-instrumentalisten fra Harstad har studert ved musikkonservatoriet ved Universitetet i Agder. Han anser seg egentlig som jazzmann, og har et soloalbum med ambient newage/jazz på rullebladet, The Midnight Sun (2016).

Solbakk vikarierte i In Vain en periode i 2014, og har spilt med band som Vian, Kubbi, Dualistic, Koil og Runar Nørsett Trio. Det er blitt stadig mer progressive metal på trommisen, som også er medlem i Frukt. Tobias Solbakk har også spilt live med prog-metal-veteranen Ihsahn, som slapp første singel fra sitt nye album Ámr dagen før Indie Nights Vol. III.

Tobias Solbakk

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Instagram Social Icon

Musikk.Media er et web-tidsskrift av © Norsk Musikkalender Jon Arnesen

Organisasjonsnummer NO. 996 093 263

— norsk@musikk.media —

— (+47) 988 76778 —